Ostamme autosi 24 tunnissa! » Etelä-Suomen Autotalo

Ostamme autosi

Ostamme autosi – Kun olet myymässä autoasi, ota yhteyttä meihin

Kun olet myymässä autoasi, ota yhteyttä meihin

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ OSTAMME ALLE 6 VUOTTA VANHOJA JA ALLE 120 TKM AJETTUJA AUTOJA!

Kun päätät myydä nykyisen autosi tai hankkia uuden, Etelä-Suomen Autotalo on helppo ja luotettava tapa vaihtaa autoa.

Auton myynti voi olla haastava ja aikaa vievä prosessi, etenkin kuluttajalta toiselle, sillä vastuut ovat usein epäselviä. Me teemme myymisen sinulle helpoksi ja vaivattomaksi. Tarjoamme reilun arvon autollesi ja tarjouksen jopa 24h kuluessa mahdollistaen myös nopean siirtymisen uuteen autoon.

Myy autosi meille – se onnistuu jopa 24 tunnissa!

Usein elämäntilanteet muuttuvat, ja saatat haluta:

  • eroon autolainastasi (lunastamme ostamistamme autoista velan pois)
  • luopua autosta ja myydä sen pois (noudamme tarvittaessa autosi)
  • vaihtaa halvempaan autoon tarpeesi muututtua
  • myydä autosi ennen seuraavan ostamista (tuottaa usein Sinulle kilpailukykyisen ja taloudellisen lopputuloksen)

Palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, ostamme jatkuvasti hyvässä kunnossa olevia vaihtoautoja. Kannattaa ehdottomasti tarjota! Meiltä saat aina hyvän hinnan hyvästä autostasi!

Lähetä tiedot helposti ja nopeasti meille alla olevalla lomakkeella. Otamme Sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.

Lahden alueen osaavin vaihtoautoliike

Meillä on vankka kokemus käytettyjen autojen kaupasta ja olemme Päijät-Hämeen alueella toimiva luotettava ja arvostettu autoliike. Palvelumme on ensiluokkaista, ja olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaita jo useiden vuosien ajan. Voit luottaa siihen, että saat meiltä laadukasta palvelua ja reilun arvion autollesi.

Arvioimme autosi huolellisesti ja tarjoamme kilpailukykyisen hinnan sekä tarvittaessa lunastamme myös loppuvelan. Kokenut henkilöstömme ottaa huomioon autosi merkin ja mallin, iän, ajomäärän ja yleisen kunnon lisäksi myös kunkin merkin sen hetkisen kysynnän. Näin voimme taata sinulle oikeudenmukaisen hinnan autollesi. Lisäksi, jos haluat hankkia uuden auton meiltä, voimme tarjota houkuttelevia vaihtotarjouksia, joiden avulla voit säästää rahaa uuden auton hankinnassa.

Lähetä autosi tiedot helposti lomakkeella

(HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ OSTAMME ALLE 6 VUOTTA VANHOJA JA ALLE 120 TKM AJETTUJA AUTOJA!)

Auton myynti meille on vaivatonta

Tavoitteenamme on, että auton myynti meille on alan vaivattominta. Ota yhteyttä ja kerro lisätietoja autostasi. Vastaamme mahdollisimman pian ja pyydämme tarvittavia tietoja, kuten kuvia ja yksityiskohtia autostasi. Voit toimittaa tiedot myös tällä sivulla olevalla lomakkeella. Arvioimme autosi perusteellisesti ja teemme sinulle tarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen, hoidamme tarvittavat paperityöt ja tarvittaessa järjestämme autollesi myös noudon. 

Kuten muutkin palvelumme, myös auton ostopalvelu on suunniteltu helpottamaan elämääsi ja tarjoamaan nopean ratkaisun auton myyntiin. Haluamme välttää pitkät odotusajat ja monimutkaiset neuvottelut. Tavoitteenamme on tehdä prosessista nopea, helppo ja läpinäkyvä, jotta voit siirtyä eteenpäin uuden auton hankinnassa tai muissa elämäntilanteissa.

Ota yhteyttä Etelä-Suomen Autotaloon jo tänään ja anna meidän auttaa sinua myymään autosi tai hankkimaan uusi auto. Voit luottaa ammattitaitoomme, reiluun hinnoitteluun ja ystävälliseen palveluun. Me olemme täällä sinua varten ja haluamme tehdä auton myynnistä tai vaihdosta positiivisen ja vaivattoman kokemuksen.

Tutustu saamiimme palautteisiin

Janne S.
Janne S.
08:30 12 Jun 24
Kaikki sujui mallikkaasti. Myyjät ja asiakaspalvelu erittäin hyvä. Voisin asioida uudestaankin ja suositella kyseistä liikettä.
Jarkko H.
Jarkko H.
12:49 11 Jun 24
Kaupat sujui nopeasti ja myös auton toimitus onnistui oikealle päivälle. Voin suositella.
Kari-Matti P.
Kari-Matti P.
10:41 08 Jun 24
Hyvin onnistui kaupat, ystävällinen palvelu!
Timo H.
Timo H.
06:51 03 Jun 24
Erinomainen palvelu, jo toinen auto hankittuna täältä ja tällä kertaa etämyynnin kautta jossa kokemus oli erinomainen. Autot ovat vastanneet täsmälleen odotuksia, ei mitään muuta kuin erinomaista sanottavaa myyntiprosessista ja tuotteista.
Antti N.
Antti N.
05:53 03 Jun 24
Erinomainen palvelu sai palaamaan autokaupoille jo toistamiseen. Valikoimasta löytyi jälleen kerran omaan tarpeeseen sopiva auto, eikä kaupanteossa ollut kiireen tai painostuksen tuntua.
Pepe S.
Pepe S.
06:53 31 May 24
Aivan mahtavaa palvelua. Myyjä ei missään vaiheessa painostanut ostamaan autoa, vaan hyvin rennosti vastaili kysymyksiini ja kertoi omista kokemuksistaan autoista. Tulihan autokaupat tehtyä ja olen todella tyytyväinen kaupantekoon. Suosittelen kaikille Etelä-Suomen Autotaloa!!
Jani V.
Jani V.
17:15 29 May 24
Mukavaa ja helppoa kaupankäyntiä.
js_loader