Lisäturva » Etelä-Suomen Autotalo

Lisäturva

Huolettomia kilometrejä lisäturvalla

Lisäturvapalvelumme suojaavat odottamattomilta korjauskuluilta ja tarjoavat lisävarmuutta autosi käyttöön. Lisäturvalla voit nauttia huolettomasta ajamisesta lisäturvan kattaessa mahdolliset korjauskulut valitsemasi lisäturvan laajuisesti.

Lisäturvan kannattaa harkita

Lisäturvan kannattaa harkita ainakin seuraavista syistä:

  1. Suojaa odottamattomilta korjauskuluilta: Lisäturva tarjoaa suojaa korjauskuluilta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia niistä lisäturvan kattamien osien tai komponenttien osalta. Lisäturvalla voit olla varma siitä, että tarvittavat korjaukset voidaan tehdä nopeasti ja ilman suuria kuluja.
  2. Jälleenmyyntiarvon säilyttäminen: Jälleenmyyntiarvo on tärkeä asia auton omistajalle. Lisäturvan avulla ylläpidät autosi hyvässä kunnossa ja suojaudut teknisiltä vioilta. Tämä auttaa säilyttämään autosi arvon ja tekee siitä houkuttelevamman jälleenmyyntitilanteessa.
  3. Laajempi kattavuus: Lisäturva tarjoaa valitemasi lisäturvan tason mukaisesti hyvinkin laajan suojan kattaen monia osia, komponentteja ja järjestelmiä autossa, kuten moottori, vaihteisto, sähköjärjestelmät ja ilmastointi.
  4. Räätälöitävät vaihtoehdot: Lisäturvan eri tasojen avulla voit valita sinulle sopivan kokonaisuuden, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Kysy meiltä lisäturvasta

Yhteydenottotapa(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu tarkemmin autokaupan lisäturvaan

Ennen lisäturvan hankkimista kannattaa tutustua vaihtoehtoihimme.
Kerromme mielellämme lisää, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!