Näin helppoa on auton osto meiltä » Etelä-Suomen Autotalo

Asiakkaalle

1. Aloita autokaupan tekeminen etsimällä sopiva vaihtoauto.

Voit olla meihin yhteydessä auttaaksemme sopivan vaihtoauton valinnassa. Vaihtoautomme löydät eri nettipalveluista kuten nettiauto.com:sta ja autotalli.com:sta, mutta parhaat ja tarkimmat tiedot löydät omasta verkkopalvelustamme esat.fi:stä.

Kerromme autoista kattavasti ja avoimesti; myytävien autojen tiedoista löydät tarkat tekniset tiedot, varustetiedot sekä auton ajoneuvoverot ja käyttövoimaverot. Lisäksi ilmoitamme milloin auto on viimeksi huollettu, milloin on seuraava huolto, onko jakohihnaa vaihdettu ja koska on seuraava vaihto. Myös auton renkaiden tiedot on kerrottu rengaskoon ja kulutuspintatiedon osalta. Laajojen tietojen lisäksi jokaisesta autosta on reippaasti hyvälaatuisia kuvia.

Kun sopiva vaihtoauto on löytynyt, ole meihin yhteydessä yhteydenottopyynnöllä verkkopalvelumme kautta tai suoraan vaihtoautosivustoilta. Toki voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse.

2. Mahdollisen vaihtoauton hinnoittelu.

Ostamme nykyisen autosi vaihdossa. Kun jätät verkkopalvelustamme yhteydenottopyyntöä ja Sinulla on vaihtoauto, valitse ”Olen kiinnostunut tämän auton vaihdosta”. Syötä verkkopalveluun mahdollisimman tarkkaan oman autosi tiedot. Tarvittaessa olemme Sinuun yhteydessä lisätietojen osalta. Tämän jälkeen määrittelemme autollesi hyvityshinnan.

3. Vaihtoautossa osamaksua jäljellä?

Pääsääntöisesti autot hankitaan osamaksurahoituksella ja usein omassa autossa on jäljellä rahoitusosuutta rahoitusyhtiöön. Tämä ei aiheuta autonvaihtoon ongelmia ja sillä lunastamme jäljellä rahoitusosuuden autokaupan yhteydessä. Halutessasi tarkistamme oman autosi tarkan loppuvelan rahoitusyhtiöstä ja otamme sen huomioon tarjousta tehdessämme.

4. Tarjous kirjallisena.

Teemme sinulle aina kirjallisen tarjouksen, josta selviää myytävän auton hinta, mahdollisen vaihtoauton hyvityshinta, mahdollinen vaihtoauton avoin rahoitusosuus, tarvittaessa rahoitusratkaisu välirahalle ja myytävän auton tarkat tiedot. Haemme aina asiakkaan kannalta edullisimman tavan rahoittaa ja vakuuttaa auto. Käytössämme on modernit On-Line liittymät niin rahoitus- kuin vakuutusyhtiöiden järjestelmiin ja voimme siten saada mm. luottopäätökset nopeasti ja automaattisesti. Auton vakuutusmaksut voimme laskea aina etukäteen ennen lopullista ostopäätöstä.

Lisäturvaa haluaville on kauttamme mahdollisuus hankkia autoon kilometrirajoitukseton tekniikkavakuutus vaikkapa 24kk ajaksi. Vakuutuksen kustannukset voidaan lisätä halutessasi osamaksuun.

5. Toimitus.

Kun kaikki edellä mainitut kohdat ovat huolellisesti ja ammattimaisesti hoidettu on voit halutessasi varata auton itsellesi. Seuraavaksi valitset tuletko noutamaan auton liikkeestämme Lahdesta vai toimitammeko auton Sinulle kotiin.

Noudossa liikkeestämme ja kotiintoimituksissa:

  • Tarkastat auton ja varmistut, että auto on sellainen kuin olemme Sinulle kertoneet
  • Suoritat normaalisti koeajon ja varmistut siitä että auto on kunnossa
  • Me tarkistamme ja koeajamme Sinun autosi ja varmistamme että myös sen tiedot vastaavat ennakkoon sovittua

Kun sekä myyjä että ostaja ovat molemmat kertoneet autojen tiedot tarkasti ja avoimesti, ei auton vaihtoon tule yllätyksiä. Näkemättä tehty ostopäätös sitoo lopullisesti molempia osapuolia vasta kun autot on nähty ja todettu sovitun mukaisiksi.

Kotiintoimituspalvelu on täysin veloitukseton, erinomaisen helppo ja vaivaton tapa. Sovimme yhdessä auton toimitukselle ajankohdan ja tuomme auton haluaamasi paikkaan. Kotiintoimitukseen sisältyy 14 vuorokauden palautusoikeus.

6. Autokauppa

Lopullisen ostopäätöksen synnyttyä teemme kauppaan tarvittavat asiakirjat; kauppasopimuksen ja mahdollisen osamaksusopimuksen liitteineen. Hoidamme puolestasi auton rekisteröinnin ja teemme haluamasi vakuutukset bonus siirtoineen.


Suomen Vahvimmat

Suomen Vahvimmat yritykset ovat talouden tukipilareita, jotka vahvistavat ja vakauttavat talouselämäämme. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Kumppanimme rahoituspalveluissa

Kumppanimme autovakuutuspalveluissa

Shopping Cart