Kotiintoimitus » Etelä-Suomen Autotalo

Kotiintoimitus

Auton kotiintoimitus

Kotiintoimituksella auto kotipihaasi – ilmaiseksi

Etelä-Suomen Autotalon kotiintoimituspalvelu on helppo tapa saada uusi autosi suoraan koti- tai mökkipihaasi.

Tarjoamme kätevän ja luotettavan kotiintoimituspalvelun, joka tekee auton ostamisesta entistäkin helpompaa ja vaivattomampaa. Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta, ja haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden saada unelmiesi auto suoraan kotiovellesi ilman ylimääräistä vaivannäköä.

Aina luotettavat autokaupat

Parasta kotiintoimituspalvelussamme on se, että sinun ei tarvitse luopua mistään – voit edelleen tarkistaa auton huolellisesti ja käydä koeajolla. Teemmepä autokaupat liikkeeseemme tai kokonaan etänä, pätevät nämä asiat aina:

  • voit tarkastaa auton ja varmistua, että auto on sellainen kuin olemme sinulle kertoneet
  • voit suorittaa normaalisti koeajon ja varmistua, että auto on kunnossa
  • jos kauppaan kuuluu vaihtoajoneuvo, tarkistamme ja koeajamme autosi ja varmistamme, että myös sen tiedot vastaavat ennakkoon sovittua

Kotiintoimituspalvelu on täysin veloitukseton, erinomaisen helppo ja vaivaton tapa. Kotiintoimitukseen sisältyy 14 vuorokauden palautusoikeus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kotiintoimituspalvelustamme. Huomaat, miten helppoa ja mukavaa auton hankinta voi olla!

Kysy meiltä kotiintoimituksesta

Yhteydenottotapa(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ensiluokkainen asiakaskokemus

Haluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Tiedämme, että auton ostaminen voi olla aikaa vievää, jopa stressaavaakin: auton valitseminen, vertailu, koeajo, rahoituksen järjestäminen ja käynnit autoliikkeessä. Kotiintoimituspalvelullamme avulla voit vähentää auton hankintaan menevää aikaa ja vaivaa.

Kotiintoimituspalvelumme on suunniteltu olemaan helppo ja käytännöllinen. Kun olet valinnut haluamasi auton valikoimastamme, voit ota yhteyttä myyntiimme ja sovitaan kotiintoimitus haluamasi ajankohtana. Me huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä, kuten kuljetuksesta ja paperitöistä, jotta sinun tarvitsee vain odottaa uuden autosi saapumista koti- tai mökkipihaasi – ilmaiseksi.

Luotettavuus ja turvallisuus

Auton toimittaminen suoraan kotiovellesi takaa, että saat sen hyvässä kunnossa ja juuri sellaisena kuin olet sen valinnut. Käytämme luotettavia kuljetuskumppaneita varmistaaksemme, että auto saapuu perille turvallisesti ja ajallaan.

Kotiintoimituspalvelumme tarkoittaa myös joustavuutta ja mukavuutta. Voit valita haluamasi toimitusajankohdan ja paikan, joka sopii sinulle parhaiten. Kotiintoimituksen toimitusalue kattaa koko Suomen – Hangosta Ivaloon. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja kotiintoimitus on tärkeä osa vaivatonta mukavaa kokemuksen.

Kun sekä myyjä että ostaja ovat molemmat kertoneet autojen tiedot tarkasti ja avoimesti, ei auton vaihtoon tule yllätyksiä. Näkemättä tehty ostopäätös sitoo lopullisesti molempia osapuolia vasta kun autot on nähty ja todettu sovitun mukaisiksi.

Shopping Cart