Käyttöehdot, evästekäytännöt ja rekisteriseloste

Sivuston käyttöehdot ja evästekäytännöt

Esat.fi -sivuston ja sen oheissivustojen käyttöehdot sekä evästetiedot

Vaihtoautojen tiedot

Päivitämme www-sivujemme myyntikohteiden tietoja reaaliaikaisesti. Tarjoukset tehdään välimyyntiehdoin. Varmista, että kyseinen vaihtoauto on varastossa ennen kuin lähdet tutustumaan autoon. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Hinnoissa ei ole teknisistä syistä mukana 80 euron toimituskuluja vaan ne lisätään vaihtoauton tiedoissa olevaan hintaan.

Evästeet

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies").

Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP-osoite eli mistä internet-osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata Etelä-Suomen Autotalo Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Lisäksi Etelä-Suomen Autotalo Oy:n yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla. Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin. Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Kävijä hyväksyy, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.


ASIAKASREKISTERIN REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 § | Laatimispäivä: 22.3.2018

1. Rekisterinpitäjä

Etelä-Suomen Autotalo Oy (Y-tunnus: 0906102-9)
Malininkatu 4, 15100 Lahti
puh: 010 3251650

Etelä-Suomen Autotalo Oy (Y-tunnus: 0906102-9)
Malininkatu 4, 15100 Lahti

2. Rekisteriasioista vastaava:

Etelä-Suomen Autotalo Oy
Paavo Laukkanen
Malininkatu 4
15100 Lahti
pave@esat.fi
puh: 010 3251650

Etelä-Suomen Autotalo Oy
Paavo Laukkanen
Malininkatu 4
15100 Lahti
pave@esat.fi

3. Rekisterin nimi

Etelä-Suomen Autotalo Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8 §:n edellytysten mukaisesti Etelä-Suomen Autotalo Oy:n asiakassuhteiden hoitamiseen. Etelä-Suomen Autotalo Oy tarjoaa muun muassa erilaisia autojen ja niiden tarvikkeiden hankintaan, rahoitukseen liittyviä palveluita. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on näihin liittyvä asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys.

Etelä-Suomen Autotalo Oy käyttää henkilötietoja yleisesti asiakkuuden hoitoon ja kehittämiseen, asiakasviestintään, markkinoinnin suunnitteluun ja kohdentamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen, maksunvalvontaan sekä palvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Etelä-Suomen Autotalo Oy käyttää henkilötietoja etämyynti- ja suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimin tavoin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot rekisteröidyistä asiakkaista.

Henkilöön, ajoneuvoon, asiakassuhteen hoitamiseen ja asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot, muun muassa:

  • Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, kaupunki, kieli, henkilötunnus henkilötietolain sallimissa tilanteissa
  • Yrityksen nimi, Y-tunnus ja yhteyshenkilö
  • Sähköpostiosoite, puhelinnumero, www-sivujen osoite ja
  • Ostotiedot kuten tuote-, hinta-, tarjous-, toimitus- ja laskutustiedot
  • Markkinointiluvat (soitto, painettu suoramarkkinointi, tekstiviesti ja sähköposti)
  • Asiakassuhteen hoitamiseen tarvittavia ajoneuvoa koskevia tietoja, kuten ajoneuvon tunnistetiedot, kauppa- ja huoltotiedot, ajokilometrit ja rekisterinumero
  • Asiakassuhteen viestintähistoria (mm. sähköpostiviestit ja puhelutiedot), reklamaatiot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään rekisterinpitäjän omassa toiminnassa asiakasasioinnin yhteydessä muun muassa puhelimitse, verkkopalvelussa, asiakastapahtumissa sekä autoliikkeessä. Henkilötietoja voidaan kerätä, tallentaa ja päivittää myös päivityspalveluja tarjoavilta yrityksiltä ja viranomaisilta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja voidaan luovuttaa rajoitetusti Etelä-Suomen Autotalo Oy:n yhteistyökumppaneille ja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön mukaisissa rajoissa. Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lain tai määräysten niin vaatiessa esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi. Lisäksi rekisterinpitäjä voi siirtää henkilötietolain puitteissa rekisterin sisältämiä tietoja suoramarkkinointirekistereihinsä asiakkuuden ja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen.

8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Ohjelmien käyttöön tarvittavat palvelimet sijaitsevat EU tai ETA-alueella tai Henkilötietolain 22 §:n tarkoittamissa EU:n ja ETA:n ulkopuolisissa maissa, joissa EU-komissio todennut tietosuojan tason riittävyyden.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät käsiksi ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ne työntekijät, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus ja jotka tarvitsevat tietoja tehtävässään. Henkilötietoja käsittelevällä henkilöstöllä on vaitiolovelvollisuus.

Järjestelmä on suojattu suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Palvelinympäristö on suojattu salasanoilla ja asianmukaisella palomuurilla. Myyntijärjestelmä vaatii sisäänkirjautumisen salasanoilla. Palvelimen ja käyttäjän koneen välinen tietoliikenne kulkee salattuna. Lisäksi rekisterinpitäjän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muiden teknisten toimenpiteiden avulla. Henkilötietoja sisältävien aineistojen hävitys tehdään tietoturvallisesti.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu sekä mistä tiedot rekisteriä varten säännönmukaisesti hankitaan, mihin tietoja käytetään ja säännönmukaisesti luovutetaan. Tiedot luovutetaan asiakkaalle ymmärrettävässä muodossa ja tarvittaessa kirjallisesti. Henkilöllisyys on pyydettäessä kyettävä todistamaan. Tietojen tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Pyynnöt osoitetaan henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjeellä osoitteeseen Etelä-Suomen Autotalo Oy, Malininkatu 4, 15100 Lahti

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Lisäksi henkilötietoja voidaan poistaa, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista tai muuta kiellettyä toimintaa. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi. Pyynnöt osoitetaan henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjeellä Etelä-Suomen Autotalo Oy, Malininkatu 4, 15100 Lahti

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Ellei erityislainsäädäntö estä, rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja tässä rekisteriselosteessa mainittuihin tarkoituksiin, ellei toisin ole sovittu rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn välillä.

Markkinointikieltoja (soitto, painettu suoramarkkinointi, tekstiviesti ja sähköposti) koskevat tietojen korjauspyynnöt osoitetaan henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjeellä osoitteeseen Etelä-Suomen Autotalo Oy, Malininkatu 4, 15100 Lahti

Etelä-Suomen Autotalo - uuden ajan autokauppa

Toimintamallimme on asiakasystävällinen; olemme auki joustavasti ja palvelemme myös iltaisin ja lauantaisin. Halutessasi voit käyttää Kotiintoimitus-palveluamme vaivattoman autokaupan tekemiseksi.

Verkkopalvelussamme voit tutustua vaihtoautoihin; kaikista autoista on reilusti kuvia, tarkat varustetiedot ja tarkat huolto- ja rengastiedot.

Halutessasi ostamme vaihdossa nykyisen autosi ja tarpeesi mukaan saat kauttamme edulliset rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

Suomen Vahvimmat Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Facebook-arvostelut

Keski-
arvo
4,7 4,7/5 tähteä
yli 100 arvostelua
Miia: "Uskomattoman vaivottomat autokaupat ja loistavaa palvelua!"
Antti: "Loistavaa palvelua, joka ei loppunut siihen kun lähdin liikkestä pois."
Tanja: "Parasta palvelua ikinä mitä olen saanut autokauppaa tehdessäni! Suur kiitos!"
Jarno: "Jo toisen auton ostin täältä."
Marika: "Paperit tehtiin puhelimitse illalla kahdeksan aikaan ja auto käytiin koeajamassa seuraavana päivänä ennen ostopäätöstä. Uudella autolla pääsimme sitten kotia kohti. :)"
Lue kaikki