Etelä-Suomen Autotalo » Vaihtoautot Lahti » Tervetuloa!

1.

Hae autoja tai
käytä pikahakuja

2.

Tutustu auton
tietoihin ja kuviin

3.

Ota yhteyttä ja
kysy tarjousta

4.

Voit myös soittaa
010 325 1650

Seuraa meitä Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Etelä-Suomen Autotalo Oy
43
Etelä-Suomen Autotalo Oy

Etelä-Suomen Autotalo Oy

Etelä-Suomen Autotalo on uuden ajan autokauppa ja asiakkaistaan aktiivisesti huolehtiva kauppias. Verkkopalvelumme osoite: www.esat.fi

Hybridiluokan ykkönen, Toyota RAV4 plug-in toimitettiin Poomarkkuun 👍 Hyvä sähköinen kantama ja neliveto kunnon maavaralla tekee tästä halutun auton 💯😊

#Toyota #RAV4 #RAV4PHV #kotiintoimitus #poomarkku #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #toyotasuomi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

15 tuntia sitten
Hybridiluokan ykkönen, Toyota RAV4 plug-in toimitettiin Poomarkkuun 👍 Hyvä sähköinen kantama ja neliveto kunnon maavaralla tekee tästä halutun auton 💯😊

#toyota #rav4 #rav4phv #kotiintoimitus #poomarkku #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #toyotasuomi

Musta Polestar 2 toimitettiin Mustasaareen 😊 Loistava auto huippuominaisuuksilla 👍💯

#Polestar2 #polestarsuomi #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #sähköautot #kotiintoimitus #mustasaari
... Näytä lisääNäytä vähemmän

18 tuntia sitten
Musta Polestar 2 toimitettiin Mustasaareen 😊 Loistava auto huippuominaisuuksilla 👍💯

#polestar2 #polestarsuomi #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #sähköautot #kotiintoimitus #mustasaari

Aivan huippua kun saa alleen uuden auton 🤩 Huippulaadukas BMW 225xe neliveto-hybrid oli asikkaamme valinta monien joukosta 👍💯

#BMW #225xe #bmwsuomi #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #XDerive #edrive
... Näytä lisääNäytä vähemmän

22 tuntia sitten
Aivan huippua kun saa alleen uuden auton 🤩 Huippulaadukas BMW 225xe neliveto-hybrid oli asikkaamme valinta monien joukosta 👍💯

#bmw #225xe #bmwsuomi #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #xderive #edrive
Näytä lisää

Asiakkaamme kertovat meistä

päivi J.
päivi J.
18:36 23 Jul 24
Laaja valikoima ja sujuvat kaupat ilahduttivat! Myyjän joustava aikataulu ja kiireetön tunnelma perjantain ollessa jo pitkällä iltapäivässä sai tekemään nopean päätöksen autonvaihdosta. Lämmin suositus 👌
Patrik S.
Patrik S.
20:02 22 Jul 24
Kimmo S.
Kimmo S.
15:54 22 Jul 24
Sujuvat kaupat hoitui hienosti. Ensin netissä ja sitten puhelimen välityksellä. Kotiintoimituksella vaivattomasti kotipihaan saakka. Auto oli sitä mitä kuvat ja tiedot kertoi. Suosittelen vahvasti.
Juhani R.
Juhani R.
13:16 22 Jul 24
Rehellinen ja asiantunteva myyjä. Kaikki toimisovitusti. Auto on sellainen kuin esitteissäkerrottiin. Suosittelen Autotaloa ! 🚗👍
Marko T.
Marko T.
08:32 22 Jul 24
Kotiintoimitus jopa kauemmas on todella hyvää palvelua, auto oli se mitä piti ja kaupat sujui ongelmitta.
Kristian W.
Kristian W.
10:25 20 Jul 24
Sujuvat kaupat, saatiin yksityiskohdat nopeasti neuvoteltua Onnin kanssa.
Jere T.
Jere T.
19:27 19 Jul 24
Hienosti onnistui kaupat etänä ja auto toimitettiin kotipihaan. Pari koeajolla löytynyttä pientä vaivaa hoidettiin esimerkillisesti kuntoon.
js_loader
Autoliike Lahti – Etelä-Suomen Autotalo – Uuden ajan autokauppa

Etelä-Suomen Autotalo
Uuden ajan autokauppa

Tervetuloa Etelä-Suomen Autotaloon – Luotettava kumppani autokaupoille.

Etelä-Suomen Autotalo on Lahden alueen johtava vaihtoautoliike ja tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja. Olemme palvelleet asiakkaitamme ammattitaidolla ja intohimolla jo yli 30 vuoden ajan. Haluamme tehdä auton ostamisesta tai myymisestä sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Tervetuloa hyville autokaupoille verkossa tai autoliikkeeseemme osoitteessa Malininkatu 4, 15100 Lahti.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti
Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Lahden alueen palvelevin autoliike

Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia ja pitkän historiamme perusta. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja teemme aina parhaamme, että olet tyytyväinen tekemääsi autokauppaan. Tämä asiakaslupaus ei ole pelkkää puhetta, sillä olemme saaneet Googlen ja Facebookin palveluissa satoja asiakaspalautteita ja olemme saamillamme arvosanoilla keskiarvolla mitattuna ehdottomasti autokaupan toimialan huippua. Olemme ylpeitä siitä, että suuri osa liiketoiminnastamme perustuu suosituksiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin!

Toimintamallimme on asiakasystävällinen; olemme auki joustavasti ja palvelemme myös iltaisin ja lauantaisin. Halutessasi voit käyttää auton kotiintoimitus -palveluamme vaivattoman autokaupan tekemiseksi.

Tarjoamme myös monipuoliset rahoitusvaihtoehdot kilpailukykyisin koroin ja ehdoin. Automyyntimme auttaa sinua löytämään parhaan rahoitusratkaisun tarpeisiisi. Voit tutustua rahoitusvaihtoehtoihin verkkosivuillamme tai ottaa suoraan yhteyttä myyntitiimiimme.

Tervetuloa Etelä-Suomen Autotaloon – autoliikkeeseen, jossa autokauppaa tehdään luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme, niin autamme sinua löytämään seuraavan autosi tai myymään nykyisen autosi kilpailukykyiseen hintaan.

Vaihtoautokaupan asiantuntija

Meillä on vankka kokemus vaihtoautokaupasta, ja olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja asiakaspalvelustamme. Ymmärrämme, että auton ostaminen on suuri päätös, ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi panostamme laadukkaaseen valikoimaan, asiantuntevaan henkilökuntaan ja reiluun hinnoitteluun.

Autoliikkeestämme löydät vain hyväkuntoisia ja uudempia vaihtoautoja, jotka kokenut ostotiimimme on valikoinut tarkasti. Tästä asiantuntemuksesta hyödyt myös silloin, kun olet myymässä meiltä hankittua vaihtoautoa.

Verkkopalvelussamme voit tutustua vaihtoautoihin; kaikista vaihtoautoista on reilusti kuvia, tarkat varustetiedot, tarkat huolto- ja rengastiedot ja helpot yhteydenottotavat. Vaihtoautohausta löydät muutamalla klikkauksella juuri sinua kiinnostavat, laadukkaat käytetyt autot.

Autokauppamme valikoimasta löydät laadukkaita käytettyjä autoja eri merkeistä niin sähkö- ja hybridiautoista kuin perinteisemmän käyttövoiman autoista. Teemme huolellisen tarkastuksen jokaiselle autolle varmistaaksemme niiden kunnon ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että saat meiltä vain parhaita vaihtoehtoja.

Shopping Cart