Etelä-Suomen Autotalo » Vaihtoautot Lahti » Tervetuloa!

1.

Hae autoja tai
käytä pikahakuja

2.

Tutustu auton
tietoihin ja kuviin

3.

Ota yhteyttä ja
kysy tarjousta

4.

Voit myös soittaa
010 325 1650

Seuraa meitä Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Etelä-Suomen Autotalo Oy
43
Etelä-Suomen Autotalo Oy

Etelä-Suomen Autotalo Oy

Etelä-Suomen Autotalo on uuden ajan autokauppa ja asiakkaistaan aktiivisesti huolehtiva kauppias. Ver

Siitä kertaheitolla nykyaikaan ja tyylillä 😊 BMW i3 ”ässänä” on kyllä magee laite 👍💯🚀

#BMW #i3S #sähköauto #bmwsuomi #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #10yearsanniversary
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 päivä sitten
Siitä kertaheitolla nykyaikaan ja tyylillä 😊 BMW i3 ”ässänä” on kyllä magee laite 👍💯🚀

#bmw #i3s #sähköauto #bmwsuomi #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #10yearsanniversary

Marttilat päivitti kalustoa ja arjen pyörityksestä jatkossa huolehtii Skoda Octavia 😊💯👍

#skoda #Octavia #tsi #dsg #style #skodasuomi #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #10yearsanniversary
... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 päivää sitten
Marttilat päivitti kalustoa ja arjen pyörityksestä jatkossa huolehtii Skoda Octavia 😊💯👍

#skoda #octavia #tsi #dsg #style #skodasuomi #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #10yearsanniversary

Asiakas Muhonen Vihdistä jatkaa tyylikkäästi Teslalla 🤩 Onnittelut hyvästä valinnasta 👍💯

#tesla #model3 #awd #longrange #kotiintoimitus #vihti #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #10yearsanniversary
... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 päivää sitten
Asiakas Muhonen Vihdistä jatkaa tyylikkäästi Teslalla 🤩 Onnittelut hyvästä valinnasta 👍💯

#tesla #model3 #awd #longrange #kotiintoimitus #vihti #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #10yearsanniversary
Näytä lisää

Asiakkaamme kertovat meistä

Anssi M.
Anssi M.
07:17 29 Sep 23
Kaikki sujui mukavasti ja helposti. Toimituksessa pientä viivettä, mutta tuo ei haitannut kun omalla vaihdokilla pärjäsi siihen asti.
Alexander S.
Alexander S.
14:27 26 Sep 23
Kaikki meni ihan hyvin 👍🏻 Ei mitään epäselvä, ja hyvät kamppanjat oli.
Saga S.
Saga S.
15:14 21 Sep 23
Tosi positiivinen ostokokemus. Joona oli erittäin asiantunteva ja mukava ja vastasi kaikkiin kysymyksiini. Kaupat oli helppo tehdä ja jäi hyvä mieli koko hommasta.
Mikko K.
Mikko K.
13:59 14 Sep 23
Hyvät autot
Tom H.
Tom H.
06:55 14 Sep 23
Mukavaa kaupankäynti, noin 15 vaihtotarjouksesta täältä sain parhaan hyvityksen, ja uusi auto oli myös hyvällä hinnalla.
Tomi R.
Tomi R.
16:46 13 Sep 23
Kaupat sujui moitteettomasti ja henkilökunta oli ystävällinen
Anton B.
Anton B.
19:02 12 Sep 23
Hyvää ja asiallista palvelua. Sain selkeät vastaukset kysymyksiini autoon liittyen. Joona oli helposti whatsapilla tavoitettavissa ja mukautui omaan aikatauluuni.- Tyytyväinen ID3 omistaja
js_loader
Autoliike Lahti – Etelä-Suomen Autotalo – Uuden ajan autokauppa

Etelä-Suomen Autotalo
Uuden ajan autokauppa

Tervetuloa Etelä-Suomen Autotaloon – Luotettava kumppani autokaupoille.

Etelä-Suomen Autotalo on Lahden alueen johtava vaihtoautoliike ja tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja. Olemme palvelleet asiakkaitamme ammattitaidolla ja intohimolla jo yli 30 vuoden ajan. Haluamme tehdä auton ostamisesta tai myymisestä sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Tervetuloa hyville autokaupoille verkossa tai autoliikkeeseemme osoitteessa Malininkatu 4, 15100 Lahti.

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Lahden alueen palvelevin autoliike

Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia ja pitkän historiamme perusta. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja teemme aina parhaamme, että olet tyytyväinen tekemääsi autokauppaan. Tämä asiakaslupaus ei ole pelkkää puhetta, sillä olemme saaneet Googlen ja Facebookin palveluissa satoja asiakaspalautteita ja olemme saamillamme arvosanoilla keskiarvolla mitattuna ehdottomasti autokaupan toimialan huippua. Olemme ylpeitä siitä, että suuri osa liiketoiminnastamme perustuu suosituksiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin!

Toimintamallimme on asiakasystävällinen; olemme auki joustavasti ja palvelemme myös iltaisin ja lauantaisin. Halutessasi voit käyttää auton kotiintoimitus -palveluamme vaivattoman autokaupan tekemiseksi.

Tarjoamme myös monipuoliset rahoitusvaihtoehdot kilpailukykyisin koroin ja ehdoin. Automyyntimme auttaa sinua löytämään parhaan rahoitusratkaisun tarpeisiisi. Voit tutustua rahoitusvaihtoehtoihin verkkosivuillamme tai ottaa suoraan yhteyttä myyntitiimiimme.

Tervetuloa Etelä-Suomen Autotaloon – autoliikkeeseen, jossa autokauppaa tehdään luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme, niin autamme sinua löytämään seuraavan autosi tai myymään nykyisen autosi kilpailukykyiseen hintaan.

Vaihtoautokaupan asiantuntija

Meillä on vankka kokemus vaihtoautokaupasta, ja olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja asiakaspalvelustamme. Ymmärrämme, että auton ostaminen on suuri päätös, ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi panostamme laadukkaaseen valikoimaan, asiantuntevaan henkilökuntaan ja reiluun hinnoitteluun.

Autoliikkeestämme löydät vain hyväkuntoisia ja uudempia vaihtoautoja, jotka kokenut ostotiimimme on valikoinut tarkasti. Tästä asiantuntemuksesta hyödyt myös silloin, kun olet myymässä meiltä hankittua vaihtoautoa.

Verkkopalvelussamme voit tutustua vaihtoautoihin; kaikista vaihtoautoista on reilusti kuvia, tarkat varustetiedot, tarkat huolto- ja rengastiedot ja helpot yhteydenottotavat. Vaihtoautohausta löydät muutamalla klikkauksella juuri sinua kiinnostavat, laadukkaat käytetyt autot.

Autokauppamme valikoimasta löydät laadukkaita käytettyjä autoja eri merkeistä niin sähkö- ja hybridiautoista kuin perinteisemmän käyttövoiman autoista. Teemme huolellisen tarkastuksen jokaiselle autolle varmistaaksemme niiden kunnon ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että saat meiltä vain parhaita vaihtoehtoja.

Shopping Cart