Etelä-Suomen Autotalo

Matkassa mukana, jo vuodesta 1924

Etelä-Suomen Autotalo on uuden ajan autokauppa. Toimintamallimme on asiakasystävällinen; olemme auki joustavasti ja palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Halutessasi voit käyttää Kotiintoimitus -palveluamme vaivattoman autokaupan tekemiseksi. Verkkopalvelussamme voit tutustua vaihtoautoihin; kaikista autoista on reilusti kuvia, tarkat varustetiedot ja tarkat huolto– ja rengastiedot. Halutessasi ostamme vaihdossa nykyisen autosi ja tarpeesi mukaan saat kauttamme edulliset rahoitus- ja vakuuutuspalvelut.

Nykyisen toiminnan juuret löytyvät vuodelta 1924, jolloin Etelä-Suomen Auto aloitti autokauppatoiminnan Lahdessa. Toimintaamme kuului mm. uusien Ford autojen maahantuontitoiminta. Vielä tänäkin päivänä, 90 vuotta perustamisen jälkeen, palvelemme asiakkaitamme luottamuksella.

Lisää yrityksen historiasta löydät Wikipediasta.

Etelä-Suomen Auto 40 –luvulla
Lahden Autotalo 80 –luvulla
Etelä-Suomen Autotalo 90 –luvulla
Suomen Vahvimmat Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Facebook-arvostelut

Keski-
arvo
4,7 4,7/5 tähteä
yli 100 arvostelua
Miia: "Uskomattoman vaivottomat autokaupat ja loistavaa palvelua!"
Antti: "Loistavaa palvelua, joka ei loppunut siihen kun lähdin liikkestä pois."
Tanja: "Parasta palvelua ikinä mitä olen saanut autokauppaa tehdessäni! Suur kiitos!"
Jarno: "Jo toisen auton ostin täältä."
Marika: "Paperit tehtiin puhelimitse illalla kahdeksan aikaan ja auto käytiin koeajamassa seuraavana päivänä ennen ostopäätöstä. Uudella autolla pääsimme sitten kotia kohti. :)"
Lue kaikki