Etelä-Suomen Autotalo » Vaihtoautot Lahti » Tervetuloa!

1.

Hae autoja tai
käytä pikahakuja

2.

Tutustu auton
tietoihin ja kuviin

3.

Ota yhteyttä ja
kysy tarjousta

4.

Voit myös soittaa
010 325 1650

Seuraa meitä Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Etelä-Suomen Autotalo Oy
43
Etelä-Suomen Autotalo Oy

Etelä-Suomen Autotalo Oy

Etelä-Suomen Autotalo on uuden ajan autokauppa ja asiakkaistaan aktiivisesti huolehtiva kauppias. Verkkopalvelumme osoite: www.esat.fi

Asiakas Colloridi vaihtoi täysssähköön ja valinta oli KIA Niro EV 😊 Tämä yksilö on malliston parhaalla varustelulla ja kunnoltaan kuin pakasta vedetty 👍💯

#kia #Niro #KiaNiro #ev #Bev #kotiintoimitus #Nokia #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #sähköautot #kiasuomi #kiafinland
... Näytä lisääNäytä vähemmän

21 tuntia sitten
Asiakas Colloridi vaihtoi täysssähköön ja valinta oli KIA Niro EV 😊 Tämä yksilö on malliston parhaalla varustelulla ja kunnoltaan kuin pakasta vedetty 👍💯

#kia #niro #kianiro #ev #bev #kotiintoimitus #nokia #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #sähköautot #kiasuomi #kiafinland

Asiakas Haapaniemi siirtyi täyssähköön ja makutuomarina tietysti kukas muukaan kun oma äiti 🥰 Onnea uudesta autosta 🤝💯

#tesla #model3 #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #sähköautot #teslasuomi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 päivä sitten
Asiakas Haapaniemi siirtyi täyssähköön ja makutuomarina tietysti kukas muukaan kun oma äiti 🥰 Onnea uudesta autosta 🤝💯

#tesla #model3 #autokauppa #esatfi #lahti #automyynti #vaihtoautot #sähköautot #teslasuomi
Näytä lisää

Asiakkaamme kertovat meistä

J J
J J
08:46 16 May 24
Hakusessa ollut auto löytyi täältä sopuhintaan. Yhteydenottoon reagoitiin nopeasti ja siitä auto koeajoon töiden jälkeen. Pari asiaa oli jotka halusin saada selville, ne selvitettiin seuraavaan päivään mennessä, myös autoon liittyvä toive toteutettiin. Autosta tehtiin kaupat ja tyytyväinen olen.
tu N.
tu N.
16:28 14 May 24
I just bought the car VV e golf here. The quality is good. The sellers are friendly and willing to help me a lot. Thank you so much
Jyri N.
Jyri N.
09:02 13 May 24
Robert K.
Robert K.
17:06 30 Apr 24
Juuso P.
Juuso P.
10:32 25 Apr 24
Ville
Ville
06:34 25 Apr 24
Kaikki sujui erittäin mainiosti
Mikko P.
Mikko P.
15:33 24 Apr 24
Kilpailukykyinen hinta ostamassani autossa, kelpo hyvitys vaihdokista, nopea yhteydenpito ja rahoituskorkokin alueen edullisimmasta päästä. Ei moitittavaa. Suosittelen.
js_loader
Autoliike Lahti – Etelä-Suomen Autotalo – Uuden ajan autokauppa

Etelä-Suomen Autotalo
Uuden ajan autokauppa

Tervetuloa Etelä-Suomen Autotaloon – Luotettava kumppani autokaupoille.

Etelä-Suomen Autotalo on Lahden alueen johtava vaihtoautoliike ja tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja. Olemme palvelleet asiakkaitamme ammattitaidolla ja intohimolla jo yli 30 vuoden ajan. Haluamme tehdä auton ostamisesta tai myymisestä sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Tervetuloa hyville autokaupoille verkossa tai autoliikkeeseemme osoitteessa Malininkatu 4, 15100 Lahti.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti
Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Lahden alueen palvelevin autoliike

Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia ja pitkän historiamme perusta. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja teemme aina parhaamme, että olet tyytyväinen tekemääsi autokauppaan. Tämä asiakaslupaus ei ole pelkkää puhetta, sillä olemme saaneet Googlen ja Facebookin palveluissa satoja asiakaspalautteita ja olemme saamillamme arvosanoilla keskiarvolla mitattuna ehdottomasti autokaupan toimialan huippua. Olemme ylpeitä siitä, että suuri osa liiketoiminnastamme perustuu suosituksiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin!

Toimintamallimme on asiakasystävällinen; olemme auki joustavasti ja palvelemme myös iltaisin ja lauantaisin. Halutessasi voit käyttää auton kotiintoimitus -palveluamme vaivattoman autokaupan tekemiseksi.

Tarjoamme myös monipuoliset rahoitusvaihtoehdot kilpailukykyisin koroin ja ehdoin. Automyyntimme auttaa sinua löytämään parhaan rahoitusratkaisun tarpeisiisi. Voit tutustua rahoitusvaihtoehtoihin verkkosivuillamme tai ottaa suoraan yhteyttä myyntitiimiimme.

Tervetuloa Etelä-Suomen Autotaloon – autoliikkeeseen, jossa autokauppaa tehdään luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme, niin autamme sinua löytämään seuraavan autosi tai myymään nykyisen autosi kilpailukykyiseen hintaan.

Vaihtoautokaupan asiantuntija

Meillä on vankka kokemus vaihtoautokaupasta, ja olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja asiakaspalvelustamme. Ymmärrämme, että auton ostaminen on suuri päätös, ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi panostamme laadukkaaseen valikoimaan, asiantuntevaan henkilökuntaan ja reiluun hinnoitteluun.

Autoliikkeestämme löydät vain hyväkuntoisia ja uudempia vaihtoautoja, jotka kokenut ostotiimimme on valikoinut tarkasti. Tästä asiantuntemuksesta hyödyt myös silloin, kun olet myymässä meiltä hankittua vaihtoautoa.

Verkkopalvelussamme voit tutustua vaihtoautoihin; kaikista vaihtoautoista on reilusti kuvia, tarkat varustetiedot, tarkat huolto- ja rengastiedot ja helpot yhteydenottotavat. Vaihtoautohausta löydät muutamalla klikkauksella juuri sinua kiinnostavat, laadukkaat käytetyt autot.

Autokauppamme valikoimasta löydät laadukkaita käytettyjä autoja eri merkeistä niin sähkö- ja hybridiautoista kuin perinteisemmän käyttövoiman autoista. Teemme huolellisen tarkastuksen jokaiselle autolle varmistaaksemme niiden kunnon ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että saat meiltä vain parhaita vaihtoehtoja.

Shopping Cart